24 de gener de 2014

EL CURSO DE INFORMATICA

En este curso de informatica voy a aprender bastante porque cuando empece no sabia casi na y ahora se un poco mas que cuando empece. Se usar el teclado y poner las mayusculas y la verdad me defiendo bastante bien. Ahora estamos con el tema de Llapis de colors. Me parece que voy a aprender bastante, lo veo util porque hay muchas cosas que aprender.  Veo bien todo lo que aprendo en clase porque se lo puedo enseñar a mi hijo. Me lo paso muy bien con los compañeros y la profe, que explica la faena bastante bien para que todos lo entendamos y tiene bastante paciencia con nosotros.

 

Mi primer curso

En primer lugar me gustan bastante los temas que actualmente estoy trabajando con las tres profesoras. Me gusta bastante la informatica que nos está enseñando la profesora Imma, a pesar de que me cuesta un poco. Lo de la profesora Rosa que son temas de comunicación me gustan mucho, por ejemplo lo que  hemos hecho del pintor Johanner Vermmeer, que me ha encantado mucho.
Lo de las matematicas lo estoy lleva o un poco mejor, y espero mejorar aun mas.

APA ANEM- HI, A LA ESCOLA

A mi m'agrada molt venir a l'escola perque aprenem molt i els companys i les mestres son molt agradables. Em sento be, vinc amb molt de gust, malgrat que em costa molt aprendre informatica, pero mica en mica m'en vaig ensurtint, gracias a la colaboración tambè de tothom. Agraeixo a l'escola en general per aquesta segona oportunitat que ens donan a tots nosaltres. GRACIES. 


M'AGRADA L'ESCOLA

A mi m'agrada molt l'escola per que no hi vaig anar de petita i ara estic aprenen lo que no he apres abans. M'agradaemolts les companyes i les profesores son totes molt agradables i tenen molta paciencia amb mi, pero la que mes te es l'Imma la profesora d'informatica per que jo em poso molt  nerviosa i llavors no encerto ni una, per això li donu les gracies.

L'ESCOLA

La meva escola es diu CFA Els Tarongers, estic molt contenta d'anar aquest curs. La nova experencia es molt bona, la meva classe es excelent, totes les assignatures són genials.
Quant m'hi vaig apuntar tenia la idea d'apuntar-me nomes a català per la primera tutora em va aconsellar que m'apuntes a instrumental. Ara estic a instrumental 3.
Estic orgullosa dels companys. Les professores del curs són molt divertides, riem una mica i treballem molt. Estic molt acollida realment aprenc moltes coses que tinc una mica oblidades. Estic encantada de venir a l'escola.


SOBRE L'ESCOLA ELS TARONGERS


Els mestres i els alumnes fem una bona escola  i aprenc molt d'ells. Per mi te molta importancia l'educació ara que tinc la segona oportunitat. Jo crec que puc aprofitarla. Estic molt contenta. Totes l'asignaturas que faig m'agraden molt. Les profesores que tinc son molt responsables i tenen molta sensibilitat tambè voluntat perque aprenguem. Per mi és molt interesant compartir les classes amb els companys, aprenc molt d'ells.
Gracies per l'oportunitat que tinc d'aprendre les noves tecnologies i la informatica, el catala, el mon de l'art, la comunicacio de tots els temes. M'agrada molt coneixerc gent tan important de Catalunya: poetes, pintors, cantans, politic i compositors com Pau Casals. 
GRACIES A LES PROFESORES pel treball que fan.CURSO 2013 -2014

Este curso 2013 - 2014 estoy muy contenta.  Hemos leido un libro catalan, y empiezo a entender bastante el catalan.
Tambien hemos trabajado mucho las matemtica sobre todo las divisiones, con los decimales, y tambien los temas y sobre todo la imformatica que me agrada mucho.
Estoy muy contenta con todas las clases, me agrada mucho aprender.
Gracias a todas las profesoras que son estupendas, gracias.

EL CURS DE INSTRUMENTAL 3

A mi m'ha agradat molt passar al grup instrumental 3, el curs passat feia instrumental 2.
Al principi  del curs m'ha costat molt seguir el ritme  però ara estic anant be.
M'agradaria aprendre mes i se que així serà  perquè les meves mestres son molt atentes i m'ajuden a entendre i també els meus companys. M'agrada molt estar aquest grup i també m'agrada  com m'ensenyen les mestre.Comencem!

Avui hem començat a escriure a Llapis de colors.
Per algunes persones ha estat la primera vegada, però se n'han sortit molt bé.
Perquè a més de llegir el que hem escrit ens conegueu una miqueta més, ens hem fet una foto de grup. Aquí la teniu!

17 de gener de 2014

Un nou curs, una nova etapa...

Avui encetem una nova etapa de Llapis de Colors, i vosaltres en sereu els i les protagonistes.
Utilitzarem aquest bloc per expressar-nos, explicar les nostres opinions i els nostres desitjos sobre fets i noticies que passen al nostre voltant, i per mostrar, per què no, el que fem a l'escola.
Tothom hi és convidat. Totes les persones que navegant per Internet arribeu fins aquí ens podeu llegir i escriure els vostres comentaris, ens agradarà molt llegir-los. Mentrestant, setmana rera setmana, les persones que aquest curs estem al grup Instrumental 3 de tarda, anirem escrivint els nostres articles amb moltes il·lusions.